Scal is verhuisd naar Rooseveltstraat 18. Dit is ongeveer 4 min lopen vanaf ons oude adres.

Afspraak maken

Afspraak GTT, LTT, bloedafname en afgifte materiaal

Maak snel en gemakkelijk een online afspraak via ons afsprakensysteem. Ons afsprakensysteem is opgezet in samenwerking met Eurofins Clinical Diagnostics. 
Let op: de afspraakbevestiging ontvangt u ook van Eurofins Clinical Diagnostics. De locaties in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam zijn Eurofins locaties. Dit is de samenwerkingspartner van SCAL.

Maak online een afspraak

Annuleer hier uw afspraak

Wijzig hier uw afspraak

Indien dit voor u niet mogelijk is kunt u bellen naar 071 - 516 00 20.

Afspraak antistoffentest

Voor het aanvragen van een antistoffentest kunt u ook zonder doorverwijzing van uw huisarts, bij ons terecht. U kunt uw antistoffentest digitaal inplannen op één van onze locaties via de onderstaande planningstool. Let op: voordat u een afspraak maakt moet u eerst dit formulier invullen. 

Let op: Momenteel voeren wij door geringe aanvragen de Ig Totaal Test niet uit. Wij sturen de antistoffentest door naar Eurofins Medische Microbiologie (bevindt zich in het Alrijne Ziekenhuis). Het Alrijne Ziekenhuis voert de Ig Totaal Test uit. Uw uitslag wordt als positief of negatief doorgegeven.

Voor deze test zal er bloed bij u worden afgenomen. De antistoffentest, in de planningstool, valt dan ook onder afspraaktype: bloedafname. Wanneer u zonder verwijzing van de huisarts een  ELISA (Ig Totaal) test wilt, moet u betalen voor de test. Op onze hoofdlocatie en andere locaties gebruiken wij een machtigingsformulier. Om het machtigingsformulier in te vullen is zowel uw legitimatiebewijs als bankpas nodig. 
Let op: de antistoffentest wordt circa één keer per week geanalyseerd en u ontvangt van deze uitslag geen reiscertificaat.

U ontvangt na het inplannen een bevestiging via de mail en een herinneringsmail de avond voorafgaand aan uw afspraak. 

Overige afspraken 

Voor het maken van een afspraak voor overig onderzoek, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via ons algemene telefoonnummer: 071 - 516 00 20