SCAL is verhuisd

Wij zijn verhuisd naar Rooseveltstraat 18 in Leiden.
Dit is op vier minuten loopafstand van onze oude locatie. 

verhuizen

Afspraak maken

Afspraak bloedafname en afgifte materiaal

We ervaren momenteel langere wachttijden aan de telefoon en raden u aan om de afspraak zelf online in te plannen. Uitsluitend als u zelf geen beschikking heeft tot het internet, of iemand die u hierbij kan ondersteunen, dan is het ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. Wij zijn hiervoor iedere werkdag bereikbaar, van 08.00u tot 16.30u

Heeft u last van prikangst?

Bij mensen met prikangst plannen wij bij voorkeur twee afspraaktijden achter elkaar in. Maakt u online een afspraak, dan graag twee blokken reserveren met de opmerking ‘in verband met prikangst”. Maakt u telefonisch een afspraak? Geef dan aan bij onze medewerkers dat u angstig bent.

Kinderen

Heeft uw kind een verwijzing gekregen voor een bloedafname en is hij/zij onder de 6 jaar? Dan verzoeken wij u om een dubbele afspraak in te plannen op onze hoofdlocatie  (Rooseveltstraat 65 in Leiden). Op deze locatie zijn meerdere collega’s aanwezig die uw kind kunnen begeleiden tijdens de bloedafname. Wij hanteren hiervoor de leeftijd van <6 jaar.  Ook voor kinderen >6 jaar die angstig zijn adviseren wij om naar de Roosevelstraat 65 in Leiden te komen.  Voor oudere kinderen verzoeken wij u ook een dubbele afspraak inplannen.

Afspraak antistoffentest

Voor het aanvragen van een antistoffentest kunt u ook zonder doorverwijzing van uw huisarts, bij ons terecht. U kunt uw antistoffentest digitaal inplannen op één van onze locaties via de onderstaande planningstool. Let op: voordat u een afspraak maakt moet u eerst dit formulier invullen.

Voor deze test zal er bloed bij u worden afgenomen. De antistoffentest, in de planningstool, valt dan ook onder afspraaktype: bloedafname. Wanneer u zonder verwijzing van de huisarts een ELISA test wilt, moet u betalen voor de test. Op onze hoofdvestiging vragen wij u om vooraf te pinnen, op al onze overige afnamelocaties geldt dat u middels een eenmalige machtiging betaalt. Neem daarom zowel uw legitimatiebewijs als uw bankpas mee. Meer informatie? Kijk op www.jouwcoronatest.nl.
Let op: de antistoffentest wordt circa één per week geanalyseerd en u ontvangt geen reisbewijs.

U ontvangt na het inplannen een bevestiging via de mail en een herinneringsmail de avond voorafgaand aan uw afspraak. 

Overige afspraken 

Voor het maken van een afspraak voor overig onderzoek, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via ons algemene telefoonnummer: 071 - 516 00 20

 

Coronamaatregelen op onze locaties

Regels RIVM

  • Was vaak en goed uw handen.
  • Geef elkaar de ruimte. 1,5 meter blijft een veilige afstand.
  • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen.