Open afnamelocaties

Ook bij SCAL Medische Diagnostiek doen we ons uiterste best om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen. Dit vraagt om gepaste maatregelen, waarbij we het risico op verspreiding zo veel mogelijk beperken en de noodzakelijke diagnostiek wel kunnen blijven uitvoeren. Hieronder een overzicht van de maatregelen die wij vanaf dinsdag 17 maart zullen invoeren:

Om de wachttijden te beperken hebben we extra afnamemedewerkers op onderstaande locaties ingedeeld. Ook zijn enkele openingstijden verruimd.

Patiënten kunnen voor bloedafname dagelijks op twaalf van onze locaties terecht, waar we uitgebreidere openingstijden hanteren en extra medewerkers inzetten:

*Tip: Om de drukte gedurende de dag zoveel mogelijk te verspreiden, raden wij u aan om in de middag naar onze hoofdvestiging op de Rooseveltstraat te komen. In de middag is het relatief rustig, waardoor uw wachttijd een stuk korter is en het gemakkelijker is om voldoende afstand te nemen tot andere wachtenden in de wachtkamer. Dit is met name handig voor patiënten waarbij een afname niet nuchter hoeft, of waarbij er geen medicatiespiegel bepaald hoeft te worden.

Voor meer informatie over deze locaties kunt u terecht op de volgende pagina.