Leiden - Rooseveltstraat (hoofdvestiging)*

Van 20 juli t/m 14 september is de Churchillbrug afgesloten, zie de website van de gemeente. Van 20 juli t/m 12 augustus is de rotonde Vijf Meilaan - Rooseveltstraat - Vrijheidslaan afgesloten, zie de website van de gemeente. Wij raden U aan om via de Voorschoterweg te reizen. Houd a.u.b. rekening met een langere reistijd, zodat u alsnog op tijd voor uw afspraak kunt verschijnen. 

Voor bloedafname en afgifte onderzoeksmaterialen dient u online een afspraak in te plannen. Klik op:  AFSPRAAK INPLANNEN 

Bloedafname op zaterdag

Ook op zaterdag is onze hoofdvestiging in de ochtend geopend. De receptie is echter gesloten en het laboratorium is slechts deels bemand en korter geopend. Dit heeft als gevolg dat pinnen niet mogelijk is en dat er geen afspraken gemaakt kunnen worden. Alleen de bepalingen die niet tot maandag kunnen wachten, worden behandeld. Dit is in verband met de houdbaarheid van het bloed. Bepalingen die niet per direct gedaan hoeven te worden, worden de week erop behandeld. Hierdoor zal de doorlooptijd langer zijn dan op een doordeweekse dag.

*Op deze locatie wordt er soms bij meerdere patiënten tegelijk, in dezelfde ruimte, bloed afgenomen. De privacymogelijkheden zijn dan beperkt. Als u voorkeur heeft voor een ruimte waarin u meer privacy heeft, dan kunt u dat aangeven bij de receptie.

Adres

Rooseveltstraat 65
2321 CT Leiden
Nederland

Telefoonnummer
071-516 00 20
Openingstijden
  • zondag gesloten
Gebouw Rooseveltstraat