Scal is verhuisd naar Rooseveltstraat 18. Dit is ongeveer 4 min lopen vanaf ons oude adres.

Informatie over bepalingen

Materiaal

 

Uw partner in medische diagnostiek

Wij vinden het belangrijk om als laboratorium een volledig pakket aan te bieden van medische diagnostiek. Dit betekent dat wij een grote diversiteit aan bepalingen aanbieden. Wij doen echter niet alle bepalingen op onze eigen locatie, een deel van de diagnostiek die wij aanbieden wordt uitgevoerd door externe laboratoriums. Ook worden sommige bepalingen zodanig weinig aangevraagd, dat ze niet iedere dag uitgevoerd kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat de doorlooptijden van bepalingen vrij uiteenlopend zijn. Om u een overzicht te bieden in ons aanbod op het gebied van klinische chemie en medische microbiologie en de daarbijhorende doorlooptijden zijn hieronder al onze bepalingen weergeven.

Klinisch chemisch onderzoek

Alle bepalingen, de betreffende doorlooptijden en referentiewaarden zijn terug te vinden in onze ABC-lijst. Voor sommige bepalingen is ook vermeld vanaf welke waarde wij telefonisch contact met u opnemen om een afwijkende uitslag door te geven. Deze doorbelgrens is in het rood weergeven in de kolom van de referentiewaarden. 

Medisch microbiologisch onderzoek 

Alle bepalingen en de betreffende doorlooptijden zijn terug te vinden op de website van Eurofins Clinical Diagnostics in het vademecum. Het materiaal komt via ons laboratorium bij Eurofins Medische Microbiologie terecht. Doordat wij het materiaal vooraf eerst verwerken, zal de doorlooptijd een dag langer duren dan aangegeven staat op de website.