Nieuw Laboratorium Informatie Systeem (LIS)

nieuwe-laboratorium-informatie-systeem

Vanaf morgen 20 september krijgt Scal een nieuwe LIS. De voornaamste reden dat wij overstappen is omdat ons huidige LIS niet aansluit op de systemen van andere laboratoriumpartners. Met deze uitbreiding bereiden wij ons voor op de ‘’digitale’’ toekomst. Let op: deze overstap heeft mogelijk invloed op uw processen.

Wat betekent dit voor u?
Voor u zullen er een aantal zaken veranderen. De grootste wijzigingen luiden als volgt:

Wat merkt u tijdens de overgang?
Hoewel er uitvoerig getest is, kan een dergelijke implementatie voor onvoorziene situaties zorgen. De eerste dagen zal het team van experts volledig ter beschikking staan om deze situaties adequaat op te pakken. Indien u als zorgverlener tegen zaken aanloopt die niet kloppen, kunt u het beste contact via ons algemene e-mailadres of bellen naar uw accountmanager. Uw accountmanager zal de meldingen verzamelen en doorgeven aan het implementatieteam. Aan de hand van de meldingen en de prioritering worden de zaken vervolgens opgelost.

Uiteraard streven wij naar een optimale dienstverlening. Mocht deze door de implementatie komende week minder zijn dan u van ons gewend bent, dan zullen wij er alles aan doen om dit zo snel als mogelijk op te lossen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Algemene e-mailadres is: commerce@scal.nl 

Met vriendelijke groet,

Bas van der Linden
Operationeel Manager