Complimenten en klachten

U kunt ons helpen onze dienstverlening te verbeteren. 

Wij doen onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Uw klacht nemen wij serieus, en is voor ons een advies. 

Als u ontevreden bent over de behandeling door één van onze medewerkers kunt u allereerst uw onvrede bespreken met de betrokken medewerker. De medewerker kan u dan direct zijn of haar handelen uitleggen. Mocht u dit niet prettig vinden of er niet uitkomen met de betrokken medewerker dan kunt u uw melding telefonisch, per e-mail of schriftelijk bij ons kwijt via onderstaande gegevens.

Zodra uw melding is ontvangen via de mail ontvangt u een automatische ontvangstbevestiging. Uw klacht wordt geregistreerd en wij doen intern onderzoek. Ook kan de leidinggevende of klachtenfunctionaris contact met u opnemen voor overleg of een toelichting. De leidinggevende of klachtenfunctionaris registreert de bevindingen bij uw melding, neemt de nodige maatregelen en controleert of deze maatregelen het gewenste resultaat hebben.  

Contact klachtenfunctionaris

T: 071 - 516 00 20
E: klachten@scal.nl

SCAL Medische Diagnostiek
T.a.v. Klachtenfunctionaris
Antwoordnummer 10374
2300 WB Leiden

Stichting Zorggeschil

SCAL is aangesloten bij de Stichting Zorggeschil. Wanneer u niet tevreden bent over onze klachtafhandeling kunt u contact opnemen met de Stichting Zorg. Rechts op deze pagina vindt u de contactgegevens.

Contact Stichting Zorggeschil

Stichting Zorggeschil
Postbus 24018
3502 MA  Utrecht

T: 06-12583075 
E: info@zorggeschil.nl
www.zorggeschil.nl